FTX CEO stelt voor om SushiSwap in te zetten bij Solana, Stemmen in de gunst.

Hete Uniswap-kopieerder Sushi komt naar Solana, weer een overwinning voor het DEX-serum van de FTX.

Het FTX-platform voor digitale activaderivaten regeert op dit moment over de markt voor cryptocijfers.

Het bedrijf bouwt rechts, links en in het midden, en met een CEO die nauwelijks slaapt, is het logisch dat ze zo voorlopen op de curve.

De beurs heeft andere bedrijven overtroffen, de Uniswap-index gelanceerd, DeFi perpetual futures, en ook de makersvergoedingen voor de rest van 2020 geschrapt. Het inhuren van Sina Nader, het vroegere hoofd van crypto bij makelaarskantoor Robinhood als COO, het bedrijf is gericht op het opschalen van „massaal“ in de VS.

Gelanceerd in het voorjaar van 2019, maakte de uitwisseling de zesde grootste aanwinst met de populaire portefeuille het volgen van app Blockfolio enkel vorige maand.

Het nam ook een diepe duik in de wereld van de decentrale financiën (DeFi), met de lancering van het DEX-serum, gebouwd op de Solana-blockchain. Nu stelt CEO Sam Banman-Fried voor om de Uniswap-kloon Sushiswap binnen een maand te implementeren in de Solana-blockchain en voor het einde van 2020 te voltooien.

Het voorstel heeft meer dan 79% van de stemmen in het voordeel vergeleken met een paar uur geleden toen „Nee“ in de meerderheid was met 84,6%, die nu slechts 19,53% bedraagt.

In het voorstel wijst hij erop dat Solana de „snelste“ blokketen is met lage kosten (0,00002 dollar per transactie), aangezien dergelijke steun voor Sushiswap op Solana moet worden gebouwd.

Voorgesteld wordt om de Sushi-beloningen te betalen aan zowel Bitcoin Investor Ethereum als Solana/Serum gebaseerd op Sushiswap, evenredig met de TLV in elke pool of afwisselend vastgezet aan elke pool, die is samengesteld met de Serum-orderboeken.

Daarnaast heeft elke Sushi pool een curve waarbij de pool biedingen/offertes naar het bijbehorende Serum orderboek stuurt om die curve te simuleren. Hierdoor kan de Sushi AMM de liquiditeit en het volume delen met het orderboek.

Terwijl FTX al een brug heeft van ERC20 <> SPL (Solana token) Sushi, zal de Solana token portemonnee (sollet.io) in de komende week ook een brug hebben, zei hij. Sam voorgesteld,

„Sushi zal ook in staat zijn om te componeren met een leningprotocol op Serum om de pools in staat te stellen om te handelen op marge.“

Het voorstel wordt ingediend namens EcoSerum, een Serumknoop, en „niet namens of in verband met FTX“, aldus Sam, die zowel SRM als SUSHI bezit.

Hij stelt ook beloningen voor van 20k SRM (voor 1+2) en nog eens 10k (voor 1-5) voor het team dat het bouwt en 50k SRM (voor 1+2), een gesloten MegaSerum (1 miljoen Serum bij elkaar, voor 1-5) voor de Sushi gemeenschap. De penningen zullen volledig gesloten zijn tot 1 augustus 2021, en zullen lineair worden ontgrendeld in de komende zes jaar.

Menu